Az életben szinte minden nap eldöntendő helyzetekbe kerülünk. Nem mindig sikerül úgy dönteni, hogy az a legmegfelelőbb legyen. Ugyan miért?

Braskó Csaba  szerint a gond az, hogy a helyzetekben általában úgy döntünk, hogy a legfontosabb, nekem legyen igazam, és nem az, hogy a problémát megoldjam.

Tartsd észben céljaidat!

A kiemelkedően sikeres emberek egyik vonása, hogy semmilyen szituációban nem feledkeznek meg arról, hogy mi a céljuk.

Vedd észre a valóságot!

A kiemelkedően sikeres emberek bármilyen helyzetben képesek a dolgok lényegére koncentrálni.

Keresd a lehetőségeket!

A kiemelkedően sikeres emberek sohasem fogadják el, hogy nincs megoldás az adott problémára és mindig keresik a lehetőségeket.

Szerző: network  2010.09.22. 14:35 Szólj hozzá!

Címkék: motiváció pozitív gondolkodás network marketing odafigyelés online mlm üzleti lehetőségek üzleti motiváció

Szerző: network  2010.09.20. 11:41 Szólj hozzá!

Címkék: motiváció mlm pozitív gondolkodás brian tracy üzleti motiváció

Étvágygerjesztő részlet az alábbi videóból ;)

...A meghatározó tényező soha nem az erőforrás, hanem a találékonyság...

 

 

A View Subtitles-re kattintva meg kell keresni a magyar nyelvet és máris feliratozva nézhetjük az előadást.

Szerző: network  2010.09.14. 11:48 Szólj hozzá!

Címkék: motiváció pozitív gondolkodás üzleti motiváció tony robbins

Épp rossz passzban van? Nemigazán mennek úgy a dolgok, ahogy akarta? Segíthetek?

Ez a kis kiadvány segíteni fog, olyan gondolatokkal és idézetekkel, amik átlendítik a negatív hangulatból egy pozitívabb, dinamikus hangulatba. Rögtön a lényegre térek.

A vásárláshoz kattintson a gombra és regisztáljon, hogy hozzájuthasson a könyvhöz.

Szerző: network  2010.09.09. 10:08 Szólj hozzá!

Címkék: gondolatok pozitív gondolkodás lélekemelő internetes pénzkereset üzleti lehetőségek

Azt gondolom, hogy van különbség (de még mekkora) a két összeg között. Ahhoz, hogy még három nulla legyen az 1.000.-Ft után, dolgozni kell. Mint minden munkához, ehhez is kitartás és türelem kell. Nem utolsó szempont, ha még szeretjük is csinálni.

A jó munkához idő is kell, nem csak úgy hipp-hopp.

Mindennap megdörzsölhetjük lámpánkat és a lámpa szelleme teljesíteni fogja kívánságunkat. De ne üljünk tétlenül. Segítsünk másokat, hogy ők is megtehessék azt, amit mi. Csapatban sokkal könnyebb. Ebben a szakmában a másolódás nagyon fontos! Ha azt csináljuk, amit a szponzor mutat, akkor eredményesek lehetünk.

No, szóval, hogy is lehet 1.000.-Ft-ból akár egy év alatt 1.000.000.-Ft-ot csinálni?

A választ megtalálod, ha rákattintasz erre a csíkra.

Sikerprogram, ZipBid aukciók, LinkPAY

 

 

Bízz magadban és a sikeredben! 

 

Szerző: network  2010.09.05. 08:37 Szólj hozzá!

Címkék: mlm internetes vállalkozás online vállalkozás internetes pénzkereset üzleti lehetőségek üzleti lehetőségek a neten

Nagyon tanulságos ez a kis videó! Akár hálózatvezető, akár vállalkozó, vagy multicégnél dolgozó felsővezető, alkalmazott vagy, netán kezdő MLM-ező, ez az ügyvéd igen érdekes tényeket oszt meg velünk.

A View subtitles gombra kattintva keresd meg a magyar feliratozást. Jó szórakozást és hasznos időtöltést kívánok!

Szerző: network  2009.10.23. 15:40 Szólj hozzá!

Címkék: motiváció üzleti motiváció

 

Ebben a szakmában is fontossággal bír a címben foglaltak.

Mivel emberekkel dolgozunk, emberek számára ajánljuk a termékeket, szolgáltatásokat, fontos, hogy odafigyeljünk a vevőinkre.

Nem az a lényeg, hogy mindenáron megvásárolja azt, amit kínálunk neki, hanem az, hogy minden olyan információval ellássuk, amelyből el tudja dönteni, hogy szüksége van-e az adott termékre, szolgáltatásra.

Sajnos, még vannak olyan hálózatépítők, akik a "régi módszer" alapján tanítják munkatársukat, akik egy idő után lemorzsolódnak, mivel nem tanították meg nekik az odafigyelést művészetét.

Igaz, ez egy képesség, amit saját magunk ki tudunk fejleszteni annak érdekében, hogy kialakuljon a bizalom. A BIZALOM! Ha nem bízunk magunkban, érződik a bizonytalanság, akkor hogy várjuk el leendő munkatársunktól vagy vevőnktől azt, hogy vásároljon tőlünk, vagy hogy csapattársunk legyen?

Az odafigyelés egy belső folyamat, és mint említettem, tanulható, de ritkán oktatott képesség. Ha gondosan odafigyelünk a beszélgető parterünkre, nem vágunk a szavába, türelmesen végighallgatjuk, akkor sikerül majd a megfelelő hatást elérnünk.

" Ha beszélsz, akkor veszítesz, de ha odafigyelsz, akkor sok mindent megtudhatsz." (Jeffrey Combs)

Bob Proctort kérdezték meg egy MLM-es folyóiratban a szeretet szerepéről a Networking Times-ban, ennek részletét olvashatja, Kedves Olvasóm!

"Mondanál nekünk valamit a szeretet szerepéről a Network Marketingben?

Természetesen! Ez egy olyan terület, aminek az emberek egy kicsivel több időt szentelhetnének. Úgy tekintem a szeretetet, mint egy rezonanciát. Itt egy valódi harmóniáról van szó. Azok a személyek, akik szeretnek másokon segíteni, ők az igazi nagy nyertesek. Erről lépten-nyomon meggyőződhetünk a Network Marketing esetében. A valódi nagy nyertesek itt élvezik látni azt, amikor egy-egy személy felébred, és rájön a dologra. Szeretik azt, ha az embereket nyertesnek láthatják.
 
A közelmúltban volt alkalmam látni egy házaspár megjutalmazását. Ott álltak a hallgatóság előtt és elmondták, hogy 13 évvel ezelőtt összeházasodtak, majd később elváltak. A gyermekeik miatt azonban, tartották a kapcsolatot egymással. Az egyikük csatlakozott egy Network Marketinges céghez, és beléptette a csoportjába a másikat. Az eredmény az lett, hogy megint összeálltak - három és fél év különélés után. Ma már ismét boldog házasokként élik életüket. Kedvelik azt, amit csinálnak, szeretik egymást, és szeretnek másoknak segíteni. És mit gondol, ki kapta a legnagyobb jutalmat mindezért, ki mondhatja leginkább elégedettnek magát? Az a személy, aki a szponzoruk. Az ember számára a legnagyobb jutalom az, ha segíthet másoknak abban, hogy ők is nyertesek legyenek.
 
Az összeállítást a "Networking Times" MLM-es folyóirat alapján fordította: Kajárik Béla"
 
 

 

Szerző: network  2009.10.11. 17:21 2 komment

Címkék: szeretet network marketing bizalom odafigyelés bob proctor

Szeretnék egy interjúrészletet közölni, teljes terjedelmében az interjú itt megtalálható.

"Bizonyára észrevetted azt, hogy a gazdag emberek többféle jövedelemforrással rendelkeznek. Úgy vélem, hogy az anyagi jólét nagyon is fontos részét képezi az életünknek. Ennek megfelelően kell vele foglalkozni és érdemes a fogalom valódi értelmét megismerni. Senki sem élhet teljes életet, ha nincsen pénze, hiszen pénzre van szükségünk bizonyos dolgok megvásárlásához, melyek nélkülözhetetlenek a képességeink kifejlesztéséhez. Az tanítom az embereknek, hogy többféle jövedelemforrással kell rendelkezniük ahhoz, hogy vagyont gyűjthessenek össze maguknak. Csupán gy jövedelemforrás ehhez nem elegendő.
 
A Network Marketingben az a csodálatos, hogy új jövedelemforrásra tehet szert az ember minden egyes új munkatárs beléptetése révén. Egy viszonylag beláthatóan rövid idő alatt akár két - háromezer jövedelemforrással is rendelkezhet már az ember. Ez valóban változást hoz az adott személy életébe.
 
 
Ez az, amit a hatástöbbszörözés elvének nevezünk.
 
Pontosan. Jelenleg háromféle jövedelemszerző módot ismerünk: M1, M2 és M3.
 
Az M1 azt jelenti, hogy az időnket váltjuk át pénzre. A lakosság 95 - 96 százaléka ezt csinálja. Ennek a módszernek van egy veleszületett problémája, ami a sajátos korlátozottságában rejlik.
 
Mit értesz ez alatt a "sajátos korlátozottság" alatt?
 
Azt, hogy kifutnak az idejükből. Mindenkinek azonos idő áll a rendelkezésére, és ha valaki az idejét bocsátja áruba, akkor nyilvánvaló, hogy van egy határ, aminél már nem képes több pénzt keresni. Az orvosok például kezdenek manapság rájönni erre. Egy orvosnak például egyre több időt kell eltöltenie, miközben fajlagosan egyre kevesebb pénzt keres. Ugyanez a helyzet a fizikai munkással is. Nem véletlen, hogy a jogászok szótárában a legfontosabb kifejezést a felszámolható órák száma képezi. Az M1-es típusú jövedelemszerző stratégia az, amit az iskolában oktatnak nekünk, és amit a szüleinktől is leginkább eltanulhattunk.
 
Ha valakinek sikerült is meggazdagodni az M1-es stratégia alkalmazása révén, biztosak lehetünk benne, hogy mindezért az egészségével fizetett meg. Kompromisszumkötésre kényszerült az illető az autó- és lakásvásárlás során, a nyári üdülések tekintetében, a gyermekei iskoláztatásában és a ruházkodása területén is, mivel mindezekhez pénzre volt szüksége.
 
Az M2 egy kiváló stratégia, aminek a lényegét a befektetett pénzből keletkező jövedelem jelenti. Azok, aki jól értenek ehhez a módszerhez, tisztában vannak azzal, hogy a hatástöbbszörözés elve fontos szerepet játszik ezen a területen. Száz személy közül, mindössze csak hárman értenek ehhez a technikához, és néhányan közülük igazán tehetségesek.
 

Minden kétséget kizáróan az M3 stratégia az, amit a gazdagok állandóan alkalmaznak. Ez a hatástöbbszörözés elve. Körülbelül csupán a lakosság egy százaléka alkalmazza ezt a módszert, miközben az összes keletkező jövedelemnek legalább a 96 százalékát ők teszik zsebre. Az M3-as stratégia azt jelenti, hogy úgy teszünk szert több jövedelemforrásra, hogy megtöbbszörözzük az időnket mások munkája révén. Ez egy csodálatos dolog, és a Network Marketing pontosan ezen alapszik."

Forrás: www.karriertipp.hu

 

Szerző: network  2009.09.18. 14:34 Szólj hozzá!

Bizony, bizony, így van most ezzel a bejegyzéssel is. Már nagyon-nagyon régen nem jegyzeteltem. Ejnye! De: Ami késik az, már itt is van!

Igaz, hogy tanulással is telt (no, meg nyaralással is) az eddigi időszak. Amit csak lehetett, elolvastam az online vállalkozással kapcsolatban.

Találtam egy-két most induló MLM céget, megnéztem a honlapjukat, de nem fogtak meg, nem éreztem azt a "pluszt", ami megbizserget.

Bizony, így válogassunk a "bőség zavarában", mert hála, már egyre több MLM cég bukkan ki a vállalkozások termékeny földjéből. Érezzük meg, találjuk meg azt a céget, ami belülről megindít, ami minden apró elemével arra ösztönöz bennünket, hogy vágjunk bele.

Fontos, hogy mit ajánl, mennyi a cég forgalma, marketingterve, milyen a termékcsalád, vagy csak egyedi terméket forgalmaz. Érdeklődjünk a támogatói vonalról, milyen mindőségű vezetők, illetve munkatársak dolgoznak már az üzletben.

Mert ugye a "hasonló a hasonlót vonzza"! Ez tény! Megtapasztaltam!

Én most jelen pillanatban a "kíváncsiság" szakaszában vagyok. A könnyebb érthetőség kedvéért idézni szeretnék Dr.Telkes József: Ki mer gazdag lenni? című könyvéből:

 Talán 10%, vagy még kevesebb lehets azoknak az aránya, akiket nem a hiány, a szegénység, a munkanélküliség vagy bármi más veszély vezetett a hálózatépítéshez, hanem valamiféle önmegvalósítás iránti vágy. Ezek az emberek láthatóan "veleszületetten" keresők. Amint lehet, vállalkozni kezdtek, és ahogy lehet, keresni kezdték az újat. Ők azok, akik eleve nem elégedtek meg a középszerűséggel, és akik nem csak a hálózatépítésben, de bármi másban sikeresek lettek volna.

A keresők állandóan a kíváncsiság szakaszában vannak, a többiek csak akkor, ha valami kényszeríti őket arra. Ebben a szakaszban nagyjából előítélet-mentesen, mindenesetre jóindulatú érdeklődéssel hallgatjuk meg a különböző ajánlatokat. Szükségünk van valamire...Ebben a szakaszban a multilevel marketing koncepciójából annyi biztosan "bemegy", hogy "van benne fantázia". Felsejlik, hogy a sokszorozódás azt jelenti: nemcsak a személyes munkánk, hanem az új munkatársak által hozott új munkatársak által hozott új munkatársak munkája, fogyasztása vagy értékesítése után is kapunk jutalékot. Derengeni kezd, hogy idővel nem csak pénzt, hanem szabadságot is biztosít a multilevel marketing, nyilvánvaló ugyanis, hogy egy jó minőségű termék fogyasztását nem fogja abbahagyni az, aki egyszer azt megismerte, és szerencsés esetben egyetlen "eladással" életünk végéig tartó fogyasztót találhatunk.

Számomra nagyon szimpatikus az a meglátás, hogy a kapcsolatépítés, az emberekkel való együttdolgozás a cél. Egymással, egymásért! Biztos sok ember megtapasztalta ezt, én most kezdem tapasztalni. Ha megérzi a másik, hogy segítőszándék vezérel, nem lesz bizalmatlan, meghallgat, kérdez, abszolút kötetlen beszélgetés zajlik, nem is tűnik fel, hogy üzleti lehetőségről van szó.

"Nyújts kezet, és Te légy, ki vezet!"

Szeretném, ha végezetül, lecsendesítésként elgondolkodva megnéznénk a videót:

 

Szerző: network  2009.08.27. 11:19 1 komment

Mindenki mindenre képes!

Akár hiszi, akár nem! Azért ismétlem önmagam, mert tudatosítani szeretném Mindenkiben, hogy képességei birtokában MINDENT EL TUD ÉRNI!!!

A blogom lényege ugye, a neten való vállalkozás. Vállalkozás! Ez a szó talán sokakat elriaszt, mivel egy vállalkozás elindításához nem kevés pénz és herce-hurca kell. Ez így van, de előbb-utóbb ki kell váltani a vállalkozóit, vagy másfajta vállalkozási formát kell létesíteni.

Rendszerben kell egy kicsit gondolkodni, el kell tervezni, hogy azzal a lehetőséggel, amely a kezemben van, milyen célokat tudok és AKAROK elérni! A sajátomnak kell érezni, hiába nem én találtam ki, el kell fogadni, hogy mások előttem járnak (én abszolút nem úgy gondolom, hogy "fölöttem", vagy "alattam" vannak emberek) és tesznek azért, hogy jobb legyen nekik.

Egyszóval, ne zárkózzunk el a naponta megjelenő lehetőségeken. Mindig is lesznek olyanok, akik óvatosan közelítik meg a dolgokat.

Szeretnék most egy rövid "tanmesét" idézni, Magda Attila, értékesítési szakértő, MLM-tanácsadó tollából:

A 2008-as és a 2009-es gazdasági válság kapcsán sokan
megkérdezték tőlem, hogy van-e olyan stratégia, amit a
világgazdasági válság kihívásaira adott válaszként kidolgoztam,
vagy pedig a kérdező számára ki tudnék dolgozni. Erről a
paraszt bácsi esete jut az eszembe a csacsival. Történt
egyszer ugyanis, hogy a paraszt bácsi szamara beleesett
a kútba. A szamár elkezdett szánalmasan bőgni, és a bácsi
nem nagyon tudta, hogy mit csináljon. Végül úgy döntött,
hogy betemeti a kutat a szamárral együtt. A kútra sincsen
szükség, a szamár is öreg már. Áthívta a szomszédait, hogy
segítsenek. A csacsi kétségkívül válsághelyzetben volt.
Nekiláttak, elkezdték szórni a földet a kútba. A szamár
először még keservesebben bőgőtt, de hamarosan csend lett.
A paraszt már azt hitte, hogy vége a szamárnak, és benézett
a kútba. Meglepetten látta, hogy a szamár minden lapát föld
után megrázta magát, ettől a föld lehullott róla, és ő ahelyett,
hogy hagyta volna eltemetni magát, egyre feljebb került.
Végül a csacsi feljutott, kimászott a kútból, és elsétált.

"A legyőzöttség csak egy ideiglenes állapot;
a feladás teszi véglegessé."
/Marlyn vos Savant, író/

 

Szerző: network  2009.06.30. 13:33 Szólj hozzá!

Címkék: mlm internetes vállalkozás online vállalkozás internetes pénzkereset üzleti lehetőségek üzleti lehetőségek a neten

A napokban olvastam egy-két tanulmányt az MLM-mel kapcsolatban. A terjedelmre tekintettel nem tudom közölni, de akit érdekel, szívesen elküldöm, vagy az alábbiakban megtalálhatja.

Érdemes elolvasni azoknak is, akik nem szeretik az MLM-rendszert, azoknak meg pláne, akik már dolgoznak, vagy most szeretnének ilyenfajta vállalkozást indítani.

Tessék csak....

 

                        

 

 

 

 

 

Az MLM jövője

Szerző: network  2009.06.19. 15:03 Szólj hozzá!

Címkék: mlm online vállalkozás online mlm mlm tanulmányok

 

Mi az a network marketing?

 

A Multi Level Marketing (MLM), vagy network marketing talán legtalálóbb magyar megfelelője a HÁLÓZATI MARKETING, azaz hálózat építés, amely egy előre meghatározott hierarchikus rendszerben, ugyanazon időben, több szinten történik. Kialakulása az 1930-as évekre tehető az Amerikai Egyesült Államokban. A network marketing egy igen hatékony értékesítési forma, amely alkalmazható akár termékek-, akár szolgáltatások értékesítésénél. Egyik legnagyobb előnye a mindenki számára elérhető karrier lehetőség. A network marketing alapja a csapatmunka, amely képes megsokszorozni a munkatársak erejét a folyamatos vezetői szakmai – és motivációs segítség által. A siker záloga természetesen a befektetett munka és energia, így valósul meg a gyakorlatban az egész rendszer folyamatos növekedése: a sokszorozódás, vagy multiplikáció.

Ez a rövid ismertető remélem elég ahhoz, hogy a laikus ember egy kicsit bizalommal tekintsen az MLM-re. Kihangsúlyoztam a fontos és egyszerű fogalmakat. Ezek a fogalmak igazak lehetnek a napi munkánkra a munkahelyeinken.

Ami különbség, hogy a munkahelyeken a főnökeink beleszólnak a feladataink elvégzésébe, megszabhatják annak idejét, tempóját, stb. Az MLM-ben nincsenek főnökök, a szponzor (akihez csatlakozunk) NEM főnökünk, hanem segítőnk.

Nagyon sok múlik rajtunk, hogy elfogadjuk-e a segítőnk tanácsait, amit a saját tapasztalatából merített és bejött neki.

Szerző: network  2009.05.22. 09:22 1 komment

Címkék: mlm internetes vállalkozás online vállalkozás üzleti lehetőségek

Na, igen. Az ember fia-lánya válogat a lehetőségek közül. Számtalan van a neten, számtalan lehetőség, mellyel megváthatjuk a szabadságunkat, anyagilag függetlenek lehetünk.

Ez így van, hiszek abban, hogy ha keres az ember, akkor igenis, meg fogja találni magának azt a legkedvezőbb céget, amely a legjobban ki tudja szolgálni a jelentkező igényeit.

Természetesen elsősorban a lényeg, hogy egy ilyen vállalkozás beindításához mennyi tőkét kell beinvesztálni. Ha nem sokat, akkor el lehet gondolkodni, mérlegelni kell, tervezni, elképzelni, hogy érdemes-e belevágni.

Vannak olyan lehetőségek, amelyekhez nem kell tőke, nincs befektetés, nincs kockázat. Bár, ha valaki mégis olyan lehetőséget talál, vagy akar, ahol minimális tőke kell, akkor sincs akkora kockázat, mert ha az ember keményen dolgozik, vissza fog térülni a befektetett pénz és idő. Csak dolgozni kell vele!

Én úgy gondolom, hogy az MLM rendszer egy nagyon jó kitalált és működő kereskedelmi forma. Ahhoz, hogy működni tudjon, a cég által forgalmazott termék vagy szolgáltatás egyedi, jó minőségű kell hogy legyen, valamint a dolgozó emberünk elszánt és lelkes legyen. Sajnos, még mindig az van bennünk, hogy "persze, megint egy beszervezős, házalós, eladós, magamalátuszkolós dolog, kell a francnak" ez a munka.

Azzal rontjuk el, hogy nagyon gyorsan meg akarunk gazdagodni (természetesen vannak kivételek) és ezáltal nem érdekli a vele együtt dolgozó munkatársai. Az, hogy alatta, vagy felette dolgozik, szerintem lényegtelen, a lényeg az, hogy VELE EGYÜTT!

Én dolgoztam még megboldogult "csikókoromban" MLM rendszerben, de most már tudom, hogy túl fiatal voltam ahhoz, hogy felismerjem a benne rejlő szépséget és csapatmunkát, valamint a kreativitást.

A mai napig is MLM rendszerben dolgozom, kisebb-nagyobb sikerekkel. Mindkét fele (kisebb-nagyobb) KIZÁRÓLAG RAJTAM MÚLIK!

Azért hoztam létre ezt a blogot, hogy letisztítsuk az MLM fogalmát, hogy lássuk meg, igenis képes lenne mindenki ezzel a kereskedelmi formával foglalkozni, mert megadja az anyagi függetlenséget.

Nemrég vásároltam egy üzletlánc boltjában. Egy idősebb úr (a bolt által kiadott akciós kisújságot szorongatva) visszahozott egy dobozos sajtot, mondván, véletlenül elnézte és nem az akcióst választotta. Nem cserélték ki neki, pedig hozta a blokkot. Ő beírt a panaszkönyvbe, de tudomásom szerint ez elég hosszadalmas procedúra a boltnak. Nem lett volna egyszerűbb kicserélni a bácsinak és mosolyogva megköszönni, hogy befáradt? Lehet, hogy mondta volna az ismerőseinek: "Hát, képzeljétek, milyen kedvesen segítettek nekem, pedig az én figyelmetlenségemből adódott a probléma!"

Az MLM renszerben dolgozó munkatársaknak (direkt nem mondok ügynököket, mert ettől minden embernek feláll a szőr a hátán) szintén a feladata, hogy az elégedetlen vevőik problémáit maximálisan kiszolgálják, a legjobb tudásuk szerint orvosolják. Elképzelhető, hogy a sok tévhit ezekből a negatív nemtörődömségből születtek, vagy netán a segítőik nem voltak segítőkészek, mert a saját szekerüket tolták.

Ha hiszünk magunkban, és bízunk abban, hogy képesek vagyunk a céljainkat elérni, akkor minden akadály le tudunk küzdeni álmaink elérése érdekében.

Szerző: network  2009.05.18. 14:34 2 komment

Címkék: mlm internetes vállalkozás online vállalkozás üzleti lehetőségek