Szeretnék egy interjúrészletet közölni, teljes terjedelmében az interjú itt megtalálható.

"Bizonyára észrevetted azt, hogy a gazdag emberek többféle jövedelemforrással rendelkeznek. Úgy vélem, hogy az anyagi jólét nagyon is fontos részét képezi az életünknek. Ennek megfelelően kell vele foglalkozni és érdemes a fogalom valódi értelmét megismerni. Senki sem élhet teljes életet, ha nincsen pénze, hiszen pénzre van szükségünk bizonyos dolgok megvásárlásához, melyek nélkülözhetetlenek a képességeink kifejlesztéséhez. Az tanítom az embereknek, hogy többféle jövedelemforrással kell rendelkezniük ahhoz, hogy vagyont gyűjthessenek össze maguknak. Csupán gy jövedelemforrás ehhez nem elegendő.
 
A Network Marketingben az a csodálatos, hogy új jövedelemforrásra tehet szert az ember minden egyes új munkatárs beléptetése révén. Egy viszonylag beláthatóan rövid idő alatt akár két - háromezer jövedelemforrással is rendelkezhet már az ember. Ez valóban változást hoz az adott személy életébe.
 
 
Ez az, amit a hatástöbbszörözés elvének nevezünk.
 
Pontosan. Jelenleg háromféle jövedelemszerző módot ismerünk: M1, M2 és M3.
 
Az M1 azt jelenti, hogy az időnket váltjuk át pénzre. A lakosság 95 - 96 százaléka ezt csinálja. Ennek a módszernek van egy veleszületett problémája, ami a sajátos korlátozottságában rejlik.
 
Mit értesz ez alatt a "sajátos korlátozottság" alatt?
 
Azt, hogy kifutnak az idejükből. Mindenkinek azonos idő áll a rendelkezésére, és ha valaki az idejét bocsátja áruba, akkor nyilvánvaló, hogy van egy határ, aminél már nem képes több pénzt keresni. Az orvosok például kezdenek manapság rájönni erre. Egy orvosnak például egyre több időt kell eltöltenie, miközben fajlagosan egyre kevesebb pénzt keres. Ugyanez a helyzet a fizikai munkással is. Nem véletlen, hogy a jogászok szótárában a legfontosabb kifejezést a felszámolható órák száma képezi. Az M1-es típusú jövedelemszerző stratégia az, amit az iskolában oktatnak nekünk, és amit a szüleinktől is leginkább eltanulhattunk.
 
Ha valakinek sikerült is meggazdagodni az M1-es stratégia alkalmazása révén, biztosak lehetünk benne, hogy mindezért az egészségével fizetett meg. Kompromisszumkötésre kényszerült az illető az autó- és lakásvásárlás során, a nyári üdülések tekintetében, a gyermekei iskoláztatásában és a ruházkodása területén is, mivel mindezekhez pénzre volt szüksége.
 
Az M2 egy kiváló stratégia, aminek a lényegét a befektetett pénzből keletkező jövedelem jelenti. Azok, aki jól értenek ehhez a módszerhez, tisztában vannak azzal, hogy a hatástöbbszörözés elve fontos szerepet játszik ezen a területen. Száz személy közül, mindössze csak hárman értenek ehhez a technikához, és néhányan közülük igazán tehetségesek.
 

Minden kétséget kizáróan az M3 stratégia az, amit a gazdagok állandóan alkalmaznak. Ez a hatástöbbszörözés elve. Körülbelül csupán a lakosság egy százaléka alkalmazza ezt a módszert, miközben az összes keletkező jövedelemnek legalább a 96 százalékát ők teszik zsebre. Az M3-as stratégia azt jelenti, hogy úgy teszünk szert több jövedelemforrásra, hogy megtöbbszörözzük az időnket mások munkája révén. Ez egy csodálatos dolog, és a Network Marketing pontosan ezen alapszik."

Forrás: www.karriertipp.hu

 

Szerző: network  2009.09.18. 14:34 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://netrefel.blog.hu/api/trackback/id/tr731390739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása