Mi az a network marketing?

 

A Multi Level Marketing (MLM), vagy network marketing talán legtalálóbb magyar megfelelője a HÁLÓZATI MARKETING, azaz hálózat építés, amely egy előre meghatározott hierarchikus rendszerben, ugyanazon időben, több szinten történik. Kialakulása az 1930-as évekre tehető az Amerikai Egyesült Államokban. A network marketing egy igen hatékony értékesítési forma, amely alkalmazható akár termékek-, akár szolgáltatások értékesítésénél. Egyik legnagyobb előnye a mindenki számára elérhető karrier lehetőség. A network marketing alapja a csapatmunka, amely képes megsokszorozni a munkatársak erejét a folyamatos vezetői szakmai – és motivációs segítség által. A siker záloga természetesen a befektetett munka és energia, így valósul meg a gyakorlatban az egész rendszer folyamatos növekedése: a sokszorozódás, vagy multiplikáció.

Ez a rövid ismertető remélem elég ahhoz, hogy a laikus ember egy kicsit bizalommal tekintsen az MLM-re. Kihangsúlyoztam a fontos és egyszerű fogalmakat. Ezek a fogalmak igazak lehetnek a napi munkánkra a munkahelyeinken.

Ami különbség, hogy a munkahelyeken a főnökeink beleszólnak a feladataink elvégzésébe, megszabhatják annak idejét, tempóját, stb. Az MLM-ben nincsenek főnökök, a szponzor (akihez csatlakozunk) NEM főnökünk, hanem segítőnk.

Nagyon sok múlik rajtunk, hogy elfogadjuk-e a segítőnk tanácsait, amit a saját tapasztalatából merített és bejött neki.

Szerző: network  2009.05.22. 09:22 1 komment

Címkék: mlm internetes vállalkozás online vállalkozás üzleti lehetőségek

A bejegyzés trackback címe:

https://netrefel.blog.hu/api/trackback/id/tr181136865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.03.23. 08:34:31

Megszűnt a több évtizedes munkahelyem.
Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezdtem el keresni az interneten. Így bukkantam rá a KMD által kínált lehetősére, melyet mindenkinek ajánlok a mellékelt honlapon:

kmdholding.com/hub3p3a
süti beállítások módosítása